وزارت داخله حکومتطالبان ادعا کرده است که داعش خراسان در کشورهای تاجکستان و پاکستان پایگاه و پناهگاه دارد.
به گزارش انصار، عبدالمتین قانع؛ سخنگوی وزارت داخله طالبان امروز چهارشنبه، ۷ سنبله در گفتگو با شبکه طلوع نیوز ادعا کرد که موجودیت پناهگاه های داعش در پاکستان و تاجکستان اتهام نیست بلکه در عمل دیده شده است.
او افزود که کشورهای منطقه نیز به این باورند که در حمله های اخیری که صورت گرفت تاجکستان و پاکستان به گونه مستقیم دخالت داشتند. اشاره وی ظاهرا به حملات داعش در روسیه و ایران است.
به گفته سخنگوی وزارت داخله حکومت طالبان، اتباع تاجکستان و پاکستان در حمله های اخیر در منطقه دخیل بوده اند. او ادعا کرد که حکومت آنها در این مورد مدرک و ثبوت دارند.
پاکستان و تاجکستان همواره افغانستان را منبع تهدیدهای تروریستی معرفی می کنند. این کشورها طالبان را متهم می کنند که به گروه های داعش، القاعده، تحریک طالبان پاکستانی و انصارالله تاجکستان پناه داده اند.
چندی پیش شورای امنیت سازمان ملل در گزارشی موارد مشابهی را اعلام کرد و گفت چندین گروه تروریستی در افغانستان زیر اداره طالبان فعالیت دارند. طالبان اما این گزارش ها و اتهام ها را رد می کنند.
لینک مطلب: https://www.ansarpress.com/farsi/33195